Fish Pharma

Fish Pharma shop

 

Fish Pharma is ontwikkeld door een team van zeer deskundige dierenartsen op het gebied van visgeneeskunde. Naast jarenlange ervaring op het gebied van visgeneeskunde zijn al onze producten ontwikkeld met behulp van laboratorium en veldstudies. Dit is de basis voor een unieke reeks van vismedicijnen, welke gemaakt en gebruikt worden door de experts en specialisten in de siervisbranche.

Behalve marketing en research kunnen onze dierenartsen van Dierenkliniek Landhorst u ook van dienst zijn bij het adviseren en eventueel behandelen van visziekten op onze kliniek of ter plaatse bij uw vijver.

 

Find a Pet Sitter

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Andere Specialismen

Over ons

In een paar woorden

Dierenkliniek Uden is al meer dan 45 jaar gesitueerd in Uden. Sinds April 2021 is Dierenkliniek Uden overgenomen van Dr. Frank Knols door Dr. Rob Heijmans van Dierenkliniek Landhorst.

De kliniek wordt geleid door dierenarts Chantal Groenewegen. Daarnaast wordt ze ondersteund door verschillende assistentes.

Een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten en hun huisdieren door het leveren van optimale zorg. Deze zorg omvat goede diergeneeskunde, vooruitstrevend en van hoogstaand niveau en een uitstekende service. Wij willen dit realiseren in een prettige sfeer voelbaar voor de klanten, hun huisdier en ons team van dierenartsen en paraveterinaire assistentes.

Met welzijn wordt bedoeld dat het lichamelijk, geestelijk en sociaal goed gaat met een persoon. Ditzelfde geldt voor een dier. Wij zetten ons in voor de zorg en welzijn van het dier. Ook de eigenaar, welke verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg van het dier, staan we bij met raad en daad. Zo ontstaat een driehoeksverhouding (overigens één van de sterkste vormen in de natuur). Dat is onze missie!